Klapstoelenconcert 2009

Sfeervol klapstoelenconcert voor de St. Jozefkerk zeer geslaagd!
Het vierde klapstoelenconcert was een groot succes. Met het volle vertrouwen op betere tijden bouwden vrijwilligers, de hele middag de regen trotserend, aan de dansvloer, de tenten en de klapstoelen.   Hun arbeid werd beloond: Tussen de 400 en 500 mensen vonden hun weg naar het Wilhelminaplein zich, ondanks de dreigende bewolking, verheugend op een prettige avond. Sommigen brachten zelfs de picknickmand mee en melden dat dit jaarlijks terugkerende evenement zeker een plaats verdiende op de cultuuragenda.  Het bestuur heeft ontzettend genoten van al deze spontane inzet. ‘De spreekstalmeester Jan Bernard Koolen vervulde zijn rol meesterlijk en met humor. Met de inzet en medewerking van het Opleidingsorkest Harmonie Kaatsheuvel, het Seniorenorkest, Dydans en 2 solisten van The Young Ones, La Jeunesse en Muziekschool de Heraut zijn we er weer in geslaagd om een afwisselend en gezellig concert te organiseren.  Het bestuur dankt iedere vrijwilliger en alle artiesten voor hun belangeloze inzet. Ook de sponsoren Casade, Bouwbedrijf Van Laarhoven, WML, LAS ’79, accountantskantoor Van Huijkelom, FSN en notariskantoor Dierckxsens Van Grinsven Franken willen we nogmaals hartelijk danken, zonder hen had dit concert geen doorgang kunnen vinden. (fotoreportage klapstoelenconcert).    (open de informatieposter)
2008 was weer een geweldig succes!
meer foto's bekijken?
rtv midden brabant uitzending zondag 15 juni vanaf 20.00 uur.


Meer dan 500 mensen lieten zich niet weerhouden door de dreigende bewolking en kwamen per fiets, auto en te voet naar het Wilhelminaplein. Daar werden ze verrast door de gezellige uitstraling. Dit jaar maakte de subsidie van de provincie Noord-Brabant het mogelijk om het plein in te richten met tenten, klapstoelen en vlaggen. De niet te stuiten Levensgenieters, brachten de stemming er meteen goed in met herkenbare liederen. Als vanouds werd ons Dorpke gezongen. Alle aanwezigen zongen voltallig mee. Daarna volgde een bijzonder optreden van Dydans. Het verhaal van mijnheer Beuk die geveld dreigde te worden was een prachtige metafoor op de St. Jozefkerk. Na dit optreden bracht het opleidingsorkest van Harmonie Kaatsheuvel een aantal prachtige stukken ten gehore. Het werd al laat en KC and the Bees van muziekschool de Heraut bracht heerlijke swingende muziek ten gehore. Stichting STERK wil alle partijen die het concert mede mogelijk gemaakt hebben van harte bedanken. Gezamenlijk hebben we er een geweldige avond van gemaakt en laten zien dat het behoud van de St. Jozefkerk nog steeds leeft in onze gemeenschap!
 open de poster 2008.

2007
2e Klapstoelenconcert donderdag 21 juni 2007
Aanvang 19.30 uur
Locatie Wilhelminaplein Kaatsheuvel.
Voor meer info open de poster

 

2006
Op dinsdag 27 juni 2006 om 19.00 uur vond het klapstoelenconcert op het Wilhelminaplein plaats, de St. Jozefkerk vormde een prachtig decor voor dit concert. Deelnemers en initiatiefnemers waren La Jeunesse, opleidingsorkest Harmonie Kaatsheuvel o.l.v. Carlo Bergmans, The Young Ones en dansschool Dydans. Het was een indrukwekkend schouwspel, het repertoire was aangepast en er werd zelfs een speciaal lied gezongen voor het behoud van de St. Jozefkerk.

Stichting STERK bedankt alle deelnemers voor hun grote en positieve inzet.
Extra dank aan Toine den Teuling (voor het samenbrengen der partijen) en Marry de Wijs voor haar leuke presentatie. 
Dansschool Dydans leverde een extra inspanning door een dansvloer speciaal uit Roermond te laten bezorgen, Berrie Wijten (een plaatselijke aannemer) verzorgde de ondervloer. 500 betrokkenen vormden het publiek, een hele grote opkomst.
Zie het artikel in het Brabants Dagblad.